Zon-licht BSO

Zon-licht BSO is een Kinderopvang gelegen aan I.M. van de Bijlstraat 5 in Zonnemaire.

Drakepit is een kleinschalige professionele kinderopvang die wordt aangeboden door gastouders of op locatie. Het doel van Drakepit is om kinderen een warme en respectvolle omgeving te bieden waarin ze kunnen opgroeien. De kinderen worden opgevangen in het alledaagse leven van een gezin, wat zorgt voor een natuurlijke ontwikkeling. Drakepit heeft een gastouderbureau opgericht en onderzoekt ook alternatieve vormen van kleinschalige opvang. Het gastouderbureau biedt meer dan alleen registratie en administratieve ondersteuning, het ondersteunt gastouders ook in hun vak en begeleidt beginnende gastouders bij het opzetten van hun kinderopvang. Drakepit is ook een betrouwbare partner voor vraagouders en biedt ouders de mogelijkheid tot scholing, intervisie en advies. Daarnaast wil Drakepit een ontmoetingsplek zijn voor gastouders, ouders en iedereen die geïnteresseerd is in opvoedkunst. Als stichting zet Drakepit zich in voor het voortbestaan en de uitbreiding van kleinschalige opvang.

Meer informatie over Zon-licht BSO in Zonnemaire

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zonnemaire? Bij Zon-licht BSO kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Zon-licht BSO geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Zon-licht BSO is een Kinderopvang gelegen aan I.M. van de Bijlstraat 5 in Zonnemaire. Ideaal dus als je in de omgeving van Zonnemaire je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Zon-licht BSO in Zonnemaire

Wil je weten wat Zon-licht BSO te bieden heeft? Bekijk dan de website van Zon-licht BSO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zon-licht BSO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zon-licht BSO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Zon-licht BSO

Bezoekers bekeken ook