Kinderdagverblijf De Hukkie Puk

Kinderdagverblijf De Hukkie Puk is een Kinderopvang gelegen aan 43a, Nieuwkoopplein 43 in Tilburg.

Kinderdagverblijf De Hukkie Puk is een kleinschalige opvang in Tilburg die werkt met kleine groepen van maximaal 6 kinderen. Het doel is om kinderen liefdevolle aandacht te geven in een veilige en vertrouwde omgeving, zodat ze zichzelf kunnen zijn en zich goed kunnen ontwikkelen. Het team bestaat uit gediplomeerde pedagogisch medewerkers met kinder-EHBO. Ze werken met een goedgekeurd pedagogisch beleidsplan en een Veiligheid en Gezondheid beleidsplan. Naast de dagopvang bieden ze ook dans- en beweegmomenten aan om de motoriek van de kinderen te stimuleren. Ze spelen in op belangrijke gebeurtenissen in het leven van het kind, zoals seizoenen en feestdagen. Ouders kunnen gebruik maken van knipkaarten voor extra opvang zonder extra kosten. Het uurtarief voor het kinderdagverblijf is €8,57 inclusief luiers, lunch en andere benodigdheden. Bij interesse kunnen ouders een afspraak maken voor een bezoek aan De Hukkie Puk om de sfeer te proeven en te zien of de opvang aansluit bij hun persoonlijke wensen en die van hun kind. Contactgegevens zijn beschikbaar voor meer informatie.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Hukkie Puk in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Kinderdagverblijf De Hukkie Puk kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Hukkie Puk geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Hukkie Puk is een Kinderopvang gelegen aan 43a, Nieuwkoopplein 43 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Hukkie Puk in Tilburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Hukkie Puk te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Hukkie Puk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Hukkie Puk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Hukkie Puk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Hukkie Puk

Bezoekers bekeken ook