Kibeo Reigerstraat

Kibeo Reigerstraat is een Kinderopvang gelegen aan Reigerstraat 1 in Goes.

Kibeo Reigerstraat Goes is een kinderopvanglocatie waar kinderen veel kunnen zien, beleven en ontdekken. Ze kunnen buiten spelen in de tuin en binnen zijn er leuke speelhoeken en knutselmogelijkheden. Elke dag is anders bij Kibeo en ouders kunnen een afspraak maken voor een rondleiding. Deze vestiging is erg populair, dus het is belangrijk om niet te lang te wachten met inschrijven. Soms komt een kind op de aanmeldlijst, maar er wordt dan graag meegedacht over de beste oplossing. Er zijn aangepaste openingstijden op sommige dagen en ouders kunnen via sociale media filmpjes en foto's van de activiteiten volgen.

Meer informatie over Kibeo Reigerstraat in Goes

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Goes? Bij Kibeo Reigerstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Reigerstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Reigerstraat is een Kinderopvang gelegen aan Reigerstraat 1 in Goes. Ideaal dus als je in de omgeving van Goes je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Reigerstraat in Goes

Wil je weten wat Kibeo Reigerstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Reigerstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Reigerstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Reigerstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Reigerstraat

Bezoekers bekeken ook