Kinderdagverblijf De Vlindertuin

Kinderdagverblijf De Vlindertuin is een Kinderopvang gelegen aan Ketelmeerstraat 90 in Lelystad.

Kinderdagverblijf De Vlindertuin is een kleinschalige opvang in Lelystad, gevestigd in het gebouw De Pijler. Er zijn twee groepen waar per dag 12 tot 16 kinderen worden opgevangen. De groepen zijn verticaal, wat betekent dat kinderen van 0 tot 4 jaar samen spelen. Het kinderdagverblijf heeft een eigen slaapruimte en een grote speelhal voor binnenactiviteiten. Buiten is er een omheinde speelplaats met glijbanen, zandbak en fietsjes. De Vlindertuin voldoet aan alle wettelijke eisen voor kinderopvang. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van het kinderdagverblijf.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Vlindertuin in Lelystad

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lelystad? Bij Kinderdagverblijf De Vlindertuin kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Vlindertuin geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Vlindertuin is een Kinderopvang gelegen aan Ketelmeerstraat 90 in Lelystad. Ideaal dus als je in de omgeving van Lelystad je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Vlindertuin in Lelystad

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Vlindertuin te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Vlindertuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Vlindertuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Vlindertuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Vlindertuin

Bezoekers bekeken ook