Kinderdagverblijf Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd

Kinderdagverblijf Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd is een Kinderopvang gelegen aan Dubloen 98 in Hoorn.

Kinderdagverblijf Hoorn-Kersenboogerd is een kinderdagverblijf dat in augustus 2016 is gestart in lokalen van Basisschool De Klipper in Hoorn. Het kinderdagverblijf maakt gebruik van de gymzaal, het speelplein en de sportvelden van de school. Ze bieden ruimte voor spel, leren en ontdekken in samenwerking met de school. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur. Daarnaast bieden ze ook andere vormen van opvang in Hoorn. Het kinderdagverblijf heeft een positief GGD-rapport ontvangen en biedt de mogelijkheid voor een persoonlijke video-rondleiding. De contactgegevens zijn beschikbaar voor klanten in de Berend Botje OuderApp.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd in Hoorn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hoorn? Bij Kinderdagverblijf Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd is een Kinderopvang gelegen aan Dubloen 98 in Hoorn. Ideaal dus als je in de omgeving van Hoorn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd in Hoorn

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Berend Botje Hoorn-Kersenboogerd

Bezoekers bekeken ook