kinderdagverblijf 't Werfje

kinderdagverblijf 't Werfje is een Kinderopvang gelegen aan Kijldijk 1 in Oosteind.

Kinderdagverblijf 't Werfje biedt professionele kinderopvang op een boerderij waar kalfjes worden grootgebracht. Kinderen en volwassenen ervaren hier rust, ruimte en vrijheid in de landelijke omgeving. Er worden dagelijks buitenactiviteiten ondernomen waarbij kinderen hun eigen mogelijkheden en grenzen ontdekken. Buiten zijn heeft een positief effect op de sociale vaardigheden, gezondheid, zelfvertrouwen en weerbaarheid van kinderen. Het enige nadeel is dat kinderen vies kunnen worden, maar hiervoor zijn overalls en laarsjes beschikbaar. Op dit moment is er een kindstop vanwege de krapte op de arbeidsmarkt. Vanaf 2023 zullen rondleidingen weer worden opgepakt. Naast dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar biedt 't Werfje nu ook naschoolse opvang en halve dagen peuteropvang aan. Het advies is om minimaal twee ochtenden per week opvang af te nemen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor meer informatie.

Meer informatie over kinderdagverblijf 't Werfje in Oosteind

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oosteind? Bij kinderdagverblijf 't Werfje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij kinderdagverblijf 't Werfje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

kinderdagverblijf 't Werfje is een Kinderopvang gelegen aan Kijldijk 1 in Oosteind. Ideaal dus als je in de omgeving van Oosteind je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

kinderdagverblijf 't Werfje in Oosteind

Wil je weten wat kinderdagverblijf 't Werfje te bieden heeft? Bekijk dan de website van kinderdagverblijf 't Werfje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kinderdagverblijf 't Werfje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kinderdagverblijf 't Werfje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. kinderdagverblijf ’t Werfje

Bezoekers bekeken ook