Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden

Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden is een Kinderdagopvang gelegen aan Het Bussche Kempke 2 in Ammerzoden.

Kinderopvang Ammerzoden biedt flexibele haal- en brengtijden en kinderopvang op zaterdag aan. Ze werken met ervaren pedagogische medewerkers en bieden ook buitenschoolse opvang aan. Het kinderdagverblijf bevindt zich in Ammerzoden en is ingericht op een veilige en vertrouwde omgeving voor de kinderen. Een dag bij Kinderopvang Pippi begint met het brengen van de kinderen tussen 7:00u en 9:00u, gevolgd door een gezamenlijk fruithapje om 9:00u. Tussen 10:00u en 11:30u is er een leuke activiteit, waarna er geluncht wordt en een middagdutje wordt gedaan. Om 15:00u is er een tweede activiteit en tussen 16:00u en 18:30u kunnen de kinderen worden opgehaald. Er wordt gewerkt met vaste stamgroepen die afgestemd zijn op de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van het kind. De groepsruimte en activiteiten worden ook aangepast aan de behoeften van de groep. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:00u tot 18:30u. Voor contact kan er gebeld worden naar 073-3036707 of een e-mail gestuurd worden naar admin@kdvpippi.nl.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden in Ammerzoden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ammerzoden? Bij Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden is een Kinderopvang gelegen aan Het Bussche Kempke 2 in Ammerzoden. Ideaal dus als je in de omgeving van Ammerzoden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden in Ammerzoden

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden

Bezoekers bekeken ook