Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep Berend Botje Het Speelkasteel

Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep Berend Botje Het Speelkasteel is een Peuterspeelzalen gelegen aan Wijmersplantsoen 1 in Medemblik.

Dit is een tekst die informatie geeft over de openingstijden van Peuterspeelgroep Medemblik Het Speelkasteel. De peuterspeelgroep is geopend van maandag tot en met vrijdag en ouders kunnen hun kinderen tussen 08:15 en 08:30 uur brengen en tussen 12:00 en 12:15 uur ophalen. Aanmelden voor deze locatie kan via een link. Verder worden er ook andere opvangmogelijkheden aangeboden in Medemblik en kunnen ouders een afspraak maken om de locatie te bekijken. Er wordt ook aandacht besteed aan de Nationale Voorleesdagen en het thema 'Bij de dokter'. Er is een video beschikbaar om een indruk te krijgen van de peuteropvang en er kan een afspraak gemaakt worden voor een persoonlijke video-rondleiding. Daarnaast is er ook contactinformatie beschikbaar.

Meer informatie over Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep Berend Botje Het Speelkasteel in Medemblik

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Medemblik? Bij Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep Berend Botje Het Speelkasteel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep Berend Botje Het Speelkasteel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep Berend Botje Het Speelkasteel is een Kinderopvang gelegen aan Wijmersplantsoen 1 in Medemblik. Ideaal dus als je in de omgeving van Medemblik je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep Berend Botje Het Speelkasteel in Medemblik

Wil je weten wat Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep Berend Botje Het Speelkasteel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep Berend Botje Het Speelkasteel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep Berend Botje Het Speelkasteel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep Berend Botje Het Speelkasteel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Peuterspeelzalen op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf en Peuterspeelgroep Berend Botje Het Speelkasteel

Bezoekers bekeken ook