buitenschoolse opvang Kiddo'z

buitenschoolse opvang Kiddo'z is een Kinderopvang gelegen aan Spuistraat 2 in Vlissingen.

Bso Kiddo'z biedt kleinschalige, huiselijke opvang met twee groepen van maximaal 22 kinderen per dag en maximaal 16 kinderen per dag. Ze streven ernaar om met twee pedagogisch medewerkers te staan als er meer dan 8 kinderen zijn, zodat elk kind voldoende aandacht krijgt en er veel ruimte is voor activiteiten en uitjes. Ze gaan graag naar buiten met de kinderen om te spelen, dingen te ontdekken of naar de speeltuin, het strand of de kinderboerderij te gaan. Kiddo'z heeft vaste leidsters, zodat er altijd bekende gezichten op de groep zijn. Bij Kiddo'z draaien ze met twee verticale groepen met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar, waarbij de groepsgrootte maximaal 22 kinderen is. Ze vinden het belangrijk dat kinderen niet alleen spelen met leeftijdsgenootjes, maar ook met kinderen van andere leeftijden. Ieder kind ontwikkelt zich op emotioneel, lichamelijk, cognitief en sociaal gebied in zijn eigen tempo. Kiddo'z werkt met thema's waarin verschillende activiteiten worden aangeboden, zoals de seizoenen en feestdagen, kunst en natuur. Ze sluiten ook aan bij lokale thema's zoals Film By The Sea en Vlissingen Maritiem. De activiteiten tijdens de uitvoering van de thema's zijn gericht op de verschillende leeftijdsgroepen, zodat elk kind in zijn eigen ritme, tempo en ontwikkeling mee kan doen. De contactgege.

Meer informatie over buitenschoolse opvang Kiddo'z in Vlissingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlissingen? Bij buitenschoolse opvang Kiddo'z kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij buitenschoolse opvang Kiddo'z geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

buitenschoolse opvang Kiddo'z is een Kinderopvang gelegen aan Spuistraat 2 in Vlissingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlissingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

buitenschoolse opvang Kiddo'z in Vlissingen

Wil je weten wat buitenschoolse opvang Kiddo'z te bieden heeft? Bekijk dan de website van buitenschoolse opvang Kiddo'z of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij buitenschoolse opvang Kiddo'z? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je buitenschoolse opvang Kiddo'z het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. buitenschoolse opvang Kiddo’z

Bezoekers bekeken ook