Partou 't Dijkje

Partou 't Dijkje is een Kinderopvang gelegen aan Notaris Steenpoortestraat 55 in Andijk.

De tekst beschrijft het kinderdagverblijf 't Dijkje in Andijk. Het kinderdagverblijf heeft twee groepen voor kinderen van 0-4 jaar en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar en ouders kunnen het GGD-rapport en het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf bekijken. De tarieven voor kinderopvang kunnen worden berekend met behulp van de rekentool op de website. Daarnaast kunnen ouders een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf biedt activiteiten aan zoals muziek maken en buiten spelen en houdt ouders op de hoogte via een app.

Meer informatie over Partou 't Dijkje in Andijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Andijk? Bij Partou 't Dijkje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou 't Dijkje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou 't Dijkje is een Kinderopvang gelegen aan Notaris Steenpoortestraat 55 in Andijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Andijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou 't Dijkje in Andijk

Wil je weten wat Partou 't Dijkje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou 't Dijkje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou 't Dijkje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou 't Dijkje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou ’t Dijkje

Bezoekers bekeken ook