Kinderdagverblijf Anker (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Anker (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Hordenweg 7 in Wijk bij Duurstede.

Kinderdagverblijf Anker is gevestigd in de wijk de Horden in Wijk bij Duurstede en maakt deel uit van Brede School het Anker. Het kinderdagverblijf werkt samen met basisschool Het Anker, peutergroep De Dolfijn en BSO de Bik om een doorgaande lijn te creëren. Er is één verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar en het kinderdagverblijf heeft een ruime opzet met een mooie tuin. Er worden gezamenlijke activiteiten ondernomen, zoals thema-openingen, uitstapjes en voorlezen. Het kinderdagverblijf zit op een centrale locatie en is dichtbij speeltuinen en de kinderboerderij. Er zijn ook online inschrijfmogelijkheden, tarieven en een ouderportaal beschikbaar. Het pedagogisch beleid en werkplan worden op locatieniveau uitgewerkt en de locatie wordt jaarlijks geïnspecteerd door de GGD. Er is ook een oudercommissie waar ouders kunnen meepraten en meedenken. Het adres van het kinderdagverblijf is Hordenweg 7, 3961 KA Wijk bij Duurstede en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Anker (Kind & Co) in Wijk bij Duurstede

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wijk bij Duurstede? Bij Kinderdagverblijf Anker (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Anker (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Anker (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Hordenweg 7 in Wijk bij Duurstede. Ideaal dus als je in de omgeving van Wijk bij Duurstede je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Anker (Kind & Co) in Wijk bij Duurstede

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Anker (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Anker (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Anker (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Anker (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Anker (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook