Trema Kinderopvang, Esdoornlaan 2

Trema Kinderopvang, Esdoornlaan 2 is een Kinderopvang gelegen aan Esdoornlaan 2 in Sleeuwijk.

Locatie Esdoornlaan in Sleeuwijk biedt voorschool/peuteropvang en buitenschoolse opvang aan. Ouders met kinderen van verschillende leeftijden kunnen hun kinderen op dezelfde locatie brengen en ophalen. Er zijn flexibele opvangmogelijkheden voor 40 of 52 weken per jaar. De voorschool/peuteropvang heeft een eigen buitenterrein en kan gebruik maken van faciliteiten zoals handenarbeid, koken en de gymzaal. De buitenschoolse opvang maakt ook gebruik van alle faciliteiten van de brede school en speelt veel buiten. Tijdens vakanties worden er leuke uitstapjes georganiseerd zonder extra kosten. Ouders zijn welkom voor een rondleiding en kunnen contact opnemen voor vragen. De locatie is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur.

Meer informatie over Trema Kinderopvang, Esdoornlaan 2 in Sleeuwijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sleeuwijk? Bij Trema Kinderopvang, Esdoornlaan 2 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Trema Kinderopvang, Esdoornlaan 2 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Trema Kinderopvang, Esdoornlaan 2 is een Kinderopvang gelegen aan Esdoornlaan 2 in Sleeuwijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Sleeuwijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Trema Kinderopvang, Esdoornlaan 2 in Sleeuwijk

Wil je weten wat Trema Kinderopvang, Esdoornlaan 2 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Trema Kinderopvang, Esdoornlaan 2 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trema Kinderopvang, Esdoornlaan 2? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trema Kinderopvang, Esdoornlaan 2 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Trema Kinderopvang, Esdoornlaan 2

Bezoekers bekeken ook