Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO De Aventurijn (KOW)

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO De Aventurijn (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Henry Dunantlaan 4 in Middelburg.

De tekst beschrijft de locatie De Aventurijn in Middelburg, bestaande uit een kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang. Er wordt samengewerkt met de gelijknamige basisschool. Het kinderdagverblijf heeft een speciale babyhoek en activiteiten rondom thema's zoals 'Bouwen'. Buitenspelen in de natuurtuin is favoriet. De peutergroep werkt met een vast dagritme en bereidt zich voor op de basisschool. Ze doen activiteiten rondom thema's zoals 'Jungle' en spelen buiten met de grotere schoolkinderen. De BSO is verdeeld in leeftijdsgroepen en biedt verschillende activiteiten aan. De jongere kinderen spelen in verschillende hoeken en de oudere kinderen koken graag. Ze spelen ook buiten en gaan soms op uitstapjes. De tekst eindigt met praktische informatie en de mogelijkheid voor een rondleiding.

Meer informatie over Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO De Aventurijn (KOW) in Middelburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middelburg? Bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO De Aventurijn (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO De Aventurijn (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO De Aventurijn (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Henry Dunantlaan 4 in Middelburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Middelburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO De Aventurijn (KOW) in Middelburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO De Aventurijn (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO De Aventurijn (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO De Aventurijn (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO De Aventurijn (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf, Peutergroep en BSO De Aventurijn (KOW)

Bezoekers bekeken ook