Kober kinderopvang Merlijn

Kober kinderopvang Merlijn is een Kinderopvang gelegen aan Tweeschaar 12 in Breda.

Kinderdagverblijf Merlijn is gevestigd in sociaal-cultureel centrum 't Kraaienest in de Haagse Beemden in Breda. Het kinderdagverblijf heeft drie ruimtes en een grote afgesloten tuin met een babywei en moestuin. Ze gaan regelmatig naar buiten, bijvoorbeeld om boodschappen te doen of de eendjes te voeren. Ook brengen ze bezoekjes aan de dagopvang voor ouderen. In de tuin maken ze gebruik van groenten en fruit uit eigen tuin en is er aandacht voor educatieve activiteiten zoals woorden, cijfers, kleuren en vormen. Een rondleiding is op dit moment niet mogelijk, maar je kunt je wel alvast inschrijven. De locatie biedt flexibele opvang en heeft een grote buitenruimte en een kinderkapper. Via de Ouderapp blijf je op de hoogte van het laatste nieuws van de locatie.

Meer informatie over Kober kinderopvang Merlijn in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij Kober kinderopvang Merlijn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang Merlijn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang Merlijn is een Kinderopvang gelegen aan Tweeschaar 12 in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang Merlijn in Breda

Wil je weten wat Kober kinderopvang Merlijn te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang Merlijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang Merlijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang Merlijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang Merlijn

Bezoekers bekeken ook