De Kleine Vlinder

De Kleine Vlinder is een Kinderopvang gelegen aan Octant 130 in Dordrecht.

De Kleine Vlinder is een kleinschalig kinderdagverblijf met als missie om kinderen op te vangen in een vertrouwde en huiselijke omgeving. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en hebben goed opgeleid en kundig personeel. Ouders en verzorgers vinden de gezondheid en het welbevinden van hun kinderen erg belangrijk, maar hebben vaak weinig inspraak in de opvang. De Kleine Vlinder biedt een alternatief waarbij ouders en verzorgers meer invloed hebben en hun kinderen worden opgevangen door enthousiaste en ervaren leidsters.

Meer informatie over De Kleine Vlinder in Dordrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dordrecht? Bij De Kleine Vlinder kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Kleine Vlinder geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Kleine Vlinder is een Kinderopvang gelegen aan Octant 130 in Dordrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Dordrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Kleine Vlinder in Dordrecht

Wil je weten wat De Kleine Vlinder te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Kleine Vlinder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kleine Vlinder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kleine Vlinder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Kleine Vlinder

Bezoekers bekeken ook