Kinderdagverbl. De Krullevaar

Kinderdagverbl. De Krullevaar is een Kinderopvang gelegen aan President van Rijenlaan 1 in Hoeven.

Buitenschoolse opvang Kamelot in Hoeven biedt een verscheidenheid aan activiteiten op het gebied van sport, koken, kunst en cultuur. De kinderen maken zelf hun keuze uit het activiteitenprogramma DoenKids, onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers. Kamelot bevindt zich dicht bij basisschool Uniek en biedt voorschoolse opvang en ontbijtservice voor ouders die vroeg de deur uit moeten. Daarnaast kunnen kinderen ook 's avonds genieten van een warme maaltijd. Bijzonderheden van deze locatie zijn onder andere de nabijheid van een speeltuin en de mogelijkheid om kookactiviteiten te doen in de eigen keuken. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kinderdagverbl. De Krullevaar in Hoeven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hoeven? Bij Kinderdagverbl. De Krullevaar kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverbl. De Krullevaar geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverbl. De Krullevaar is een Kinderopvang gelegen aan President van Rijenlaan 1 in Hoeven. Ideaal dus als je in de omgeving van Hoeven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverbl. De Krullevaar in Hoeven

Wil je weten wat Kinderdagverbl. De Krullevaar te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverbl. De Krullevaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverbl. De Krullevaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverbl. De Krullevaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverbl. De Krullevaar

Bezoekers bekeken ook