Kinderopvang Het Snuitje

Kinderopvang Het Snuitje is een Kinderopvangbureau gelegen aan 28,, Middegaal 26 in Veghel.

Kinderopvang Het Snuitje is een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang gelegen in Veghel. Het is sinds 2009 gevestigd in een boerderij en hooiberg, wat uniek is in de regio. Het kinderdagverblijf is speciaal ontwikkeld voor agrarische kinderopvang, waarbij aandacht wordt besteed aan een veilige omgeving, verzorging van dieren, natuur en een prettige werkomgeving voor medewerkers. Kinderopvang Het Snuitje is aangesloten bij de Verenigde Agrarische Kinderopvang. Ze bieden kinderopvang voor kinderen van 8 weken tot 12 jaar en stimuleren de ontwikkeling van kinderen op eigen tempo. Daarnaast bieden ze ook kinderopvangtoeslag aan en doen ze een dubbelcheck met de Belastingdienst voor de juiste gegevens. Het copyright van het ontwerp ligt bij KDV Het Snuitje en de software van KOVnet kinderopvang is gebruikt voor de realisatie.

Meer informatie over Kinderopvang Het Snuitje in Veghel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Veghel? Bij Kinderopvang Het Snuitje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Het Snuitje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Het Snuitje is een Kinderopvang gelegen aan 28,, Middegaal 26 in Veghel. Ideaal dus als je in de omgeving van Veghel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Het Snuitje in Veghel

Wil je weten wat Kinderopvang Het Snuitje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Het Snuitje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Het Snuitje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Het Snuitje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Het Snuitje

Bezoekers bekeken ook