Kinderdagverblijf Ministek (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Ministek (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Marktschipper 2 in Wilnis.

Kinderdagverblijf Ministek ligt in Wilnis, op de grens met Mijdrecht. Het gebouw is speciaal ontworpen als kinderdagverblijf en biedt veel ruimte. Er is een grote centrale hal waar kinderen kunnen spelen, en er zijn verschillende andere ruimtes met uitdagende objecten. Buiten is er een grote ontdekkingstuin en verschillende buitenspeelplaatsen met speeltoestellen. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode en er is een vertrouwde en plezierige sfeer. Daarnaast is er informatie beschikbaar over online inschrijven, tarieven, veelgestelde vragen, en het pedagogisch beleid en werkplan. Er is ook een oudercommissie en contactgegevens zijn vermeld.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Ministek (Kind & Co) in Wilnis

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wilnis? Bij Kinderdagverblijf Ministek (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Ministek (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Ministek (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Marktschipper 2 in Wilnis. Ideaal dus als je in de omgeving van Wilnis je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Ministek (Kind & Co) in Wilnis

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Ministek (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Ministek (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Ministek (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Ministek (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Ministek (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook