Kinderdagverblijf en BSO Femke DAK - Kinderopvang DAK kindercentra

Kinderdagverblijf en BSO Femke DAK - Kinderopvang DAK kindercentra is een Kinderopvang gelegen aan Monseigneur Bekkerslaan 613B in Rijswijk.

DAK kindercentra biedt verschillende soorten kinderopvang in Den Haag, Voorburg en Rijswijk voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Op de locatie in Rijswijk, genaamd Kinderdagverblijf Femke DAK, zijn er 4 speelse groepen en een speelparadijs. De kinderen hebben toegang tot een grote ontdekspeeltuin en gaan regelmatig op uitstapjes, zoals naar de kinderboerderij. Het kinderdagverblijf heeft lange openingstijden en biedt een vertrouwde omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en vriendjes kunnen maken. Ouders kunnen een persoonlijke rondleiding krijgen en zich inschrijven. DAK kindercentra heeft meerdere locaties in de buurt en ouders kunnen gebruikmaken van het ouderportaal en kinderopvangtoeslag.

Meer informatie over Kinderdagverblijf en BSO Femke DAK - Kinderopvang DAK kindercentra in Rijswijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rijswijk? Bij Kinderdagverblijf en BSO Femke DAK - Kinderopvang DAK kindercentra kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf en BSO Femke DAK - Kinderopvang DAK kindercentra geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf en BSO Femke DAK - Kinderopvang DAK kindercentra is een Kinderopvang gelegen aan Monseigneur Bekkerslaan 613B in Rijswijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Rijswijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf en BSO Femke DAK - Kinderopvang DAK kindercentra in Rijswijk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf en BSO Femke DAK - Kinderopvang DAK kindercentra te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf en BSO Femke DAK - Kinderopvang DAK kindercentra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf en BSO Femke DAK - Kinderopvang DAK kindercentra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf en BSO Femke DAK - Kinderopvang DAK kindercentra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf en BSO Femke DAK – Kinderopvang DAK kindercentra

Bezoekers bekeken ook