Kinderopvang De Geheime Tuin Doorn

Kinderopvang De Geheime Tuin Doorn is een Kinderopvang gelegen aan Bloemengaard 69 in Doorn.

De tekst beschrijft de belangrijkste feiten over KDV Doorn. Het kinderdagverblijf is geopend van 7.30 tot 18.30 uur en het uurtarief is €10,61. Er zijn verschillende groepen, waaronder een babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar, een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar en een groep voor kinderen van 1 tot 4 jaar. De locatie van het kinderdagverblijf bevindt zich in Zeist, Doorn, Driebergen, De Bilt, Groenekan, Utrecht en Leidsche Rijn. Daarnaast biedt het kinderdagverblijf antroposofische en biologische kinderopvang, evenals vrije school kinderopvang. Men kan zich inschrijven om 6 keer per jaar inspiratie te ontvangen via e-mail.

Meer informatie over Kinderopvang De Geheime Tuin Doorn in Doorn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Doorn? Bij Kinderopvang De Geheime Tuin Doorn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang De Geheime Tuin Doorn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang De Geheime Tuin Doorn is een Kinderopvang gelegen aan Bloemengaard 69 in Doorn. Ideaal dus als je in de omgeving van Doorn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang De Geheime Tuin Doorn in Doorn

Wil je weten wat Kinderopvang De Geheime Tuin Doorn te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Geheime Tuin Doorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Geheime Tuin Doorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Geheime Tuin Doorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang De Geheime Tuin Doorn

Bezoekers bekeken ook