Humankind - Kinderdagverblijf Villa Fun

Humankind - Kinderdagverblijf Villa Fun is een Kinderopvang gelegen aan Caeciliastraat 17-19 in Heerlen.

Kinderdagverblijf Villa Fun is gevestigd in Heerlen en maakt deel uit van de Brede School Heerlerheide. Op deze sfeervol ingerichte locatie kunnen kinderen zich in hun eigen tempo ontwikkelen en worden ze begeleid door een ervaren team. Er worden dagelijks uitdagende activiteiten aangeboden. Villa Fun is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. Naast kinderdagverblijf biedt Villa Fun ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het personeel staat bekend om hun vriendelijke benadering en inzet om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met Regiokantoor Zuid-Limburg.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Villa Fun in Heerlen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heerlen? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Villa Fun kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Villa Fun geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Villa Fun is een Kinderopvang gelegen aan Caeciliastraat 17-19 in Heerlen. Ideaal dus als je in de omgeving van Heerlen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Villa Fun in Heerlen

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Villa Fun te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Villa Fun of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Villa Fun? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Villa Fun het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Villa Fun

Bezoekers bekeken ook