Buitenschoolse opvang De Ark

Buitenschoolse opvang De Ark is een Kinderopvang gelegen aan Vincent van Goghlaan 2 in Schagen.

Buitenschoolse opvang De Ark is gevestigd in Kindcentrum De Ark, waar onderwijs, kinderdagverblijf, peuterschool en buitenschoolse opvang worden aangeboden. Het kindcentrum werkt aan een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Er zijn meerdere speel-leerpleinen, een overdekt buitenlokaal en een groen schoolplein. De opvang biedt een warme, stimulerende en veilige omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. Kinderen hebben de ruimte om te kiezen wat ze willen doen en worden betrokken bij de aanschaf van materialen. De opvang biedt ook opvang tijdens studiedagen, schoolsluitingsdagen en vakanties, waarbij extra activiteiten en uitstapjes worden georganiseerd. Er is een samenwerking tussen de buitenschoolse opvang en het onderwijs, waarbij de thema's van school en opvang op elkaar aansluiten. Het kindcentrum heeft een duurzame en open structuur en maakt veel gebruik van glas en natuurlijk licht. Ouders en kinderen zijn welkom om de sfeer te komen proeven. De contactgegevens van de opvang zijn Vincent van Goghlaan 2, 1741 JR Schagen, telefoonnummer 0224-212 933. De openingstijden zijn verschillend per dag.

Meer informatie over Buitenschoolse opvang De Ark in Schagen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schagen? Bij Buitenschoolse opvang De Ark kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Buitenschoolse opvang De Ark geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Buitenschoolse opvang De Ark is een Kinderopvang gelegen aan Vincent van Goghlaan 2 in Schagen. Ideaal dus als je in de omgeving van Schagen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Buitenschoolse opvang De Ark in Schagen

Wil je weten wat Buitenschoolse opvang De Ark te bieden heeft? Bekijk dan de website van Buitenschoolse opvang De Ark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buitenschoolse opvang De Ark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitenschoolse opvang De Ark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Buitenschoolse opvang De Ark

Bezoekers bekeken ook