Kinderdagverblijf de Kikker

Kinderdagverblijf de Kikker is een Kleuterschool gelegen aan Jan van Amstelstraat 32 in Schijndel.

Bij kinderopvang De Plu staat het welzijn en de ontwikkeling van het kind centraal. Ze streven ernaar om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin kinderen spelenderwijs kunnen groeien. De opvang is beschikbaar voor kinderen van 0-13 jaar, verdeeld over verschillende leeftijdsgroepen. De Plu hecht waarde aan gezonde opvang, met aandacht voor beweging, buiten slapen en gezonde voeding. Ze werken volgens de visie van kindvolgend werken, met behulp van het Pikler en Kijk-volgsysteem. Daarnaast is er een samenwerking met onderwijsinstellingen, zwembaden, consultatiebureaus en welzijnsorganisaties. Wekelijks bezoeken meer dan 900 kinderen één van de locaties van De Plu. Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Kikker in Schijndel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schijndel? Bij Kinderdagverblijf de Kikker kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Kikker geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Kikker is een Kinderopvang gelegen aan Jan van Amstelstraat 32 in Schijndel. Ideaal dus als je in de omgeving van Schijndel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Kikker in Schijndel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Kikker te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Kikker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Kikker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Kikker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Kikker

Bezoekers bekeken ook