Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj

Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj is een Kinderopvang gelegen aan Smidspad 76A in Tilburg.

KrisjKrasjKresj is momenteel gesloten vanwege een grootschalige renovatie van het pand aan het Smidspad 76 in Tilburg. De verwachting is dat de kinderdagopvang en peuteropvang begin 2024 weer open zullen gaan op een nieuwe locatie die voldoet aan moderne en duurzame eisen. Tijdens de verbouwing zijn de groepen tijdelijk ondergebracht in het gebouw Tierentijn aan de Pastoriestraat 1 en in de vernieuwde locatie Spoorzone aan de Burgemeester Brokxlaan. De renovatiewerkzaamheden zijn in mei hervat en de fundering zal naar verwachting voor de zomervakantie gereed zijn. KrisjKrasjKresj hanteert een speciale pedagogische visie waarbij kinderen worden gestimuleerd om spelenderwijs te leren en keuzes te maken. De kinderdagopvang heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 en maakt deel uit van Sterre Kinderopvang, dat in 2023 is gefuseerd met vier onderwijsorganisaties om een breed aanbod van onderwijs, kinderopvang, cultuur, sport en ondersteuning te kunnen bieden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj is een Kinderopvang gelegen aan Smidspad 76A in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj in Tilburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj

Bezoekers bekeken ook