Wiedewei Sommelsdijk

Wiedewei Sommelsdijk is een Kinderopvang gelegen aan Olympiaweg 30 in Sommelsdijk.

Bij Wiedewei Sommelsdijk kunnen kinderen buiten zijn, genieten van groen en spelenderwijs de natuur ontdekken. Ze kunnen groente kweken in een moestuintje, spelen in de buitenruimte en kunstwerken maken van takjes en bloemen. Ouders kunnen een rondleiding krijgen om te kijken of Wiedewei bij hen en hun kind past. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website. Er zijn ook ervaringen van andere ouders te lezen en er is informatie over het aanbod van Wiedewei.

Meer informatie over Wiedewei Sommelsdijk in Sommelsdijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sommelsdijk? Bij Wiedewei Sommelsdijk kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Wiedewei Sommelsdijk geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Wiedewei Sommelsdijk is een Kinderopvang gelegen aan Olympiaweg 30 in Sommelsdijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Sommelsdijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Wiedewei Sommelsdijk in Sommelsdijk

Wil je weten wat Wiedewei Sommelsdijk te bieden heeft? Bekijk dan de website van Wiedewei Sommelsdijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wiedewei Sommelsdijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wiedewei Sommelsdijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Wiedewei Sommelsdijk

Bezoekers bekeken ook