Partou Cosy kids

Partou Cosy kids is een Kinderdagopvang gelegen aan Frambozengaard 51 in Spijkenisse.

Dit artikel gaat over het kinderdagverblijf Partou CosyKids in Spijkenisse. Het kinderdagverblijf bevindt zich in een licht en kleurrijk gebouw en biedt verschillende activiteiten aan, zoals peuteryoga en bewegen op muziek. Er zijn twee verticale groepen en een Montessori peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport van het kinderdagverblijf bekijken en het pedagogisch beleid lezen. Daarnaast kunnen ze de netto kosten voor kinderopvang berekenen met behulp van de rekentool.

Meer informatie over Partou Cosy kids in Spijkenisse

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Spijkenisse? Bij Partou Cosy kids kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Cosy kids geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Cosy kids is een Kinderopvang gelegen aan Frambozengaard 51 in Spijkenisse. Ideaal dus als je in de omgeving van Spijkenisse je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Cosy kids in Spijkenisse

Wil je weten wat Partou Cosy kids te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Cosy kids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Cosy kids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Cosy kids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Cosy kids

Bezoekers bekeken ook