Kinderdagverblijf Waterpret (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Waterpret (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Scheldestraat 12 in Utrecht.

Kinderdagverblijf Waterpret is gelegen in de Rivierenwijk van Utrecht en biedt verschillende groepen voor baby's, peuters en verticale groepen. Het kleurrijke gebouw heeft grote ramen en twee verdiepingen, met vrolijke groepsruimten verdeeld in speel- en leefhoeken. Waterpret heeft ook drie buitenspeelplaatsen met een zandbak, bestrating en berging voor fietsjes. Het kinderdagverblijf besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van kinderen en werkt met de Uk & Puk-methode. Daarnaast worden er speciale activiteiten georganiseerd om kinderen voor te bereiden op de basisschool. Het kinderdagverblijf heeft ook een pedagogisch beleid, een pedagogisch werkplan en wordt jaarlijks geïnspecteerd door de GGD. Ouders kunnen ook deelnemen aan de oudercommissie en er zijn contactgegevens beschikbaar voor meer informatie of een bezoek aan de locatie.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Waterpret (Kind & Co) in Utrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Utrecht? Bij Kinderdagverblijf Waterpret (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Waterpret (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Waterpret (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Scheldestraat 12 in Utrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Utrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Waterpret (Kind & Co) in Utrecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Waterpret (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Waterpret (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Waterpret (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Waterpret (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Waterpret (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook