Op Stoom - Kinderdagverblijf Elsbroek (KDV)

Op Stoom - Kinderdagverblijf Elsbroek (KDV) is een Kinderopvang gelegen aan Abellalaan 3 in Hillegom.

Kinderdagverblijf Elsbroek is een kleurrijk en knus kinderdagverblijf. Ze hebben een duidelijke visie op hoe ze omgaan met baby's en er zijn verschillende speelhoekjes voor oudere kinderen. Er is een tuin waar kinderen kunnen spelen en er worden regelmatig bezoekjes gebracht aan het nabijgelegen park en aan de opa's en oma's van woonzorgcentrum Bloemswaard. Het kinderdagverblijf wil kinderen inspireren met activiteiten zoals koken en knutselen. Daarnaast is er ook een peuterplusgroep waar kinderen vanaf drie jaar oud op ontdekkingstocht kunnen gaan met leeftijdsgenootjes. Je hoeft je niet in te schrijven voor de peuterplusgroep, je krijgt vanzelf bericht als je kind eraan toe is en er een plekje is. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Abellalaan 3 in Hillegom.

Meer informatie over Op Stoom - Kinderdagverblijf Elsbroek (KDV) in Hillegom

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hillegom? Bij Op Stoom - Kinderdagverblijf Elsbroek (KDV) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Op Stoom - Kinderdagverblijf Elsbroek (KDV) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Op Stoom - Kinderdagverblijf Elsbroek (KDV) is een Kinderopvang gelegen aan Abellalaan 3 in Hillegom. Ideaal dus als je in de omgeving van Hillegom je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Op Stoom - Kinderdagverblijf Elsbroek (KDV) in Hillegom

Wil je weten wat Op Stoom - Kinderdagverblijf Elsbroek (KDV) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Op Stoom - Kinderdagverblijf Elsbroek (KDV) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Op Stoom - Kinderdagverblijf Elsbroek (KDV)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Op Stoom - Kinderdagverblijf Elsbroek (KDV) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Op Stoom – Kinderdagverblijf Elsbroek (KDV)

Bezoekers bekeken ook