Kindergarden Princenhage Breda

Kindergarden Princenhage Breda is een Kinderopvang gelegen aan Liesboslaan 8 in Breda.

Kindergarden Princenhage in Breda is een kinderopvang gevestigd in een voormalig hotel. Ze werken met een hecht team en houden rekening met de verschillende behoeften van elk kind. De jongste baby's kunnen rust vinden in hangwiegen, terwijl de dreumes en peuters gestimuleerd worden om zelfstandig te zijn. De peuters slapen op vaste plekken en mogen zelf naar de groep komen en zich aankleden. De tuin is een grote verrassing voor de kinderen, met een laurierbos en een doolhof van beukenhagen om in te spelen. Buiten slapen is ook een gezonde optie. Kindergarden Princenhage werkt met horizontale groepen en heeft professionele medewerkers. De tarieven voor 2023 zijn bekend en er zijn wachtlijsten voor plaatsing. De vestiging heeft ook een eigen pedagogisch programma genaamd "Wereldwijs".

Meer informatie over Kindergarden Princenhage Breda in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij Kindergarden Princenhage Breda kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindergarden Princenhage Breda geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindergarden Princenhage Breda is een Kinderopvang gelegen aan Liesboslaan 8 in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindergarden Princenhage Breda in Breda

Wil je weten wat Kindergarden Princenhage Breda te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindergarden Princenhage Breda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindergarden Princenhage Breda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindergarden Princenhage Breda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindergarden Princenhage Breda

Bezoekers bekeken ook