Kinderdagverblijf Chou Chou B.V.

Kinderdagverblijf Chou Chou B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Ferdinand Bolstraat 21 in Den Haag.

ChouChou is een kinderdagverblijf met meer dan 500 m2 buitenruimte dat kinderopvang biedt aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze zijn geopend van 06:30 tot 18:00 uur en bieden dagelijks gevarieerd ontbijt en warme maaltijden aan. Het kinderdagverblijf ondersteunt de ontwikkeling van kinderen met behulp van een VE-programma (Piramide) en werkt samen met scholen om ervoor te zorgen dat kinderen goed voorbereid zijn op de basisschool. Bij ChouChou staat de ontwikkeling van het kind centraal en ze streven naar een warme en huiselijke sfeer met aandacht voor het individuele kind en de ouders. Het kinderdagverblijf hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid, hygiëne en gezond eten. Ze organiseren dagelijks activiteiten waar kinderen nieuwe dingen kunnen ontdekken en werken aan hun ontwikkeling. ChouChou biedt ook rondleidingen aan en ouders kunnen hun kind online inschrijven.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Chou Chou B.V. in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Kinderdagverblijf Chou Chou B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Chou Chou B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Chou Chou B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Ferdinand Bolstraat 21 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Chou Chou B.V. in Den Haag

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Chou Chou B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Chou Chou B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Chou Chou B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Chou Chou B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Chou Chou B.V.

Bezoekers bekeken ook