Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk

Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk is een Kinderopvang gelegen aan Lange Aventuurseweg 1 in Culemborg.

Natuurlijk Avontuurlijk is een professioneel kinderdagverblijf op een boerderij aan de rand van Culemborg. Ze hebben plaats voor 74 kinderen van 0 tot 4 jaar en bieden ook naschoolse opvang aan voor 50 kinderen per dag. Sinds 2019 bieden ze ook peuteropvang aan in de ochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De peuterspeelgroep is geopend van maandag tot en met vrijdagochtend tijdens de schoolweken. Vanaf januari 2023 kunnen ouders ook al vanaf 7.30 uur gebruik maken van de peuteropvang. Het kinderdagverblijf bevindt zich in een nieuw pand dat voldoet aan alle eisen en biedt veel ruimte, zowel binnen als buiten. Er is contact met dieren en planten en er is ruime parkeergelegenheid. Het team bestaat uit Jurgen en Annemarie Buijs, de eigenaren en oprichters van Natuurlijk Avontuurlijk.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk in Culemborg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Culemborg? Bij Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk is een Kinderopvang gelegen aan Lange Aventuurseweg 1 in Culemborg. Ideaal dus als je in de omgeving van Culemborg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk in Culemborg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Natuurlijk Avontuurlijk

Bezoekers bekeken ook