Kinderdagverblijf Spruit (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Spruit (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Schepersweg 6D in Breukelen.

Kinderdagverblijf Spruit is gevestigd in een multifunctioneel gebouw in Breukelen, waar ook de bibliotheek, de muziekschool en een ruimte voor culturele doeleinden te vinden zijn. Het kinderdagverblijf heeft een grote centrale hal met podium, een centrale keuken en verschillende groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast is er een grote natuurlijke tuin aan de achterzijde van het gebouw en twee kleinere tuinen aan de voorzijde. Er zijn ook verschillende activiteiten en evenementen, zoals online inschrijvingen, tarieven, veelgestelde vragen en het Kind & Co Doeboek. Het kinderdagverblijf heeft ook een pedagogisch beleid, een pedagogisch werkplan en wordt jaarlijks geïnspecteerd door de GGD. Ouders kunnen ook deelnemen aan de oudercommissie en er zijn contactgegevens beschikbaar. Het kinderdagverblijf is onderdeel van Kind & Co Ludens.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Spruit (Kind & Co) in Breukelen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breukelen? Bij Kinderdagverblijf Spruit (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Spruit (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Spruit (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Schepersweg 6D in Breukelen. Ideaal dus als je in de omgeving van Breukelen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Spruit (Kind & Co) in Breukelen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Spruit (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Spruit (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Spruit (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Spruit (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Spruit (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook