Kinderdagverblijf Triangel SKDD

Kinderdagverblijf Triangel SKDD is een Kinderdagopvang gelegen aan Kortenburglaan 13 in Doorn.

Kinderdagverblijf Triangel is gevestigd in een volledig gerenoveerd monumentaal gebouw. Het kinderdagverblijf heeft verschillende groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar en beschikt over ruime en lichte ruimtes. Daarnaast heeft Triangel een groene ontdektuin waar kinderen veilig kunnen spelen en natuurlijke elementen kunnen ontdekken. Het kinderdagverblijf biedt ook veel beweeg- en muziekactiviteiten aan, en heeft extra speel- en beweegruimtes naast de groepen. Geïnteresseerden kunnen een rondleiding krijgen en de kosten kunnen berekend worden op de website. Daarnaast biedt het kinderdagverblijf ook inschrijfmogelijkheden. Triangel is onderdeel van kinderopvang SKDD, dat erkende kinderopvang aanbiedt in verschillende plaatsen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Triangel SKDD in Doorn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Doorn? Bij Kinderdagverblijf Triangel SKDD kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Triangel SKDD geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Triangel SKDD is een Kinderopvang gelegen aan Kortenburglaan 13 in Doorn. Ideaal dus als je in de omgeving van Doorn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Triangel SKDD in Doorn

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Triangel SKDD te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Triangel SKDD of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Triangel SKDD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Triangel SKDD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Triangel SKDD

Bezoekers bekeken ook