Peutergroep Dribbel / BSO Druppels (Kind & Co)

Peutergroep Dribbel / BSO Druppels (Kind & Co) is een Peuterspeelzalen gelegen aan Zwanenkamp 1302 in Maarssen.

Peutergroep Dribbel is gevestigd in de wijk Zwanenkamp in Maarssenbroek, vlakbij drie basisscholen. De peutergroep heeft een eigen pand met twee aangrenzende zalen die gescheiden zijn door een wegneembare wand. Eén zaal is ingericht als speelruimte en de andere als activiteitenruimte, zodat de kinderen gestimuleerd worden in beide speelvormen. Er wordt gewerkt met de methode Uk & Puk en er zijn zowel reguliere groepen als speciale VVE-groepen. Het aantal dagdelen dat kinderen kunnen komen hangt af van het type subsidie dat ze ontvangen. Ouders kunnen een afspraak maken om de locatie te komen bekijken. Verder worden in de tekst nog andere onderwerpen genoemd, zoals het pedagogisch beleid, het werkplan, het inspectierapport van de GGD en de oudercommissie.

Meer informatie over Peutergroep Dribbel / BSO Druppels (Kind & Co) in Maarssen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Maarssen? Bij Peutergroep Dribbel / BSO Druppels (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peutergroep Dribbel / BSO Druppels (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peutergroep Dribbel / BSO Druppels (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Zwanenkamp 1302 in Maarssen. Ideaal dus als je in de omgeving van Maarssen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peutergroep Dribbel / BSO Druppels (Kind & Co) in Maarssen

Wil je weten wat Peutergroep Dribbel / BSO Druppels (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peutergroep Dribbel / BSO Druppels (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peutergroep Dribbel / BSO Druppels (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peutergroep Dribbel / BSO Druppels (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Peuterspeelzalen op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peutergroep Dribbel / BSO Druppels (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook