Partou De Beestenboel

Partou De Beestenboel is een Kinderopvang gelegen aan Polaris 36 in Hellevoetsluis.

Dit artikel gaat over kinderdagverblijf de Beestenboel in Hellevoetsluis. Het kinderdagverblijf biedt opvang aan kinderen van baby tot tiener en is gevestigd in wijk De Kooistee. De sfeer is gezellig en vertrouwd, en kinderen kunnen spelen in verschillende hoeken en in de tuin. Op deze locatie wordt ook VVE aangeboden voor peuters tussen de 2 en 4 jaar oud. Het kinderdagverblijf heeft vijf groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 06.30 tot 18.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en meer informatie vinden over het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf. Daarnaast kunnen zij de tarieven berekenen en hun kind inschrijven. Het kinderdagverblijf is onderdeel van Smallsteps B.V. en biedt verschillende activiteiten aan, zoals muziek maken. Via een app worden ouders op de hoogte gehouden van hun kind.

Meer informatie over Partou De Beestenboel in Hellevoetsluis

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hellevoetsluis? Bij Partou De Beestenboel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou De Beestenboel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou De Beestenboel is een Kinderopvang gelegen aan Polaris 36 in Hellevoetsluis. Ideaal dus als je in de omgeving van Hellevoetsluis je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou De Beestenboel in Hellevoetsluis

Wil je weten wat Partou De Beestenboel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou De Beestenboel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Beestenboel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Beestenboel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou De Beestenboel

Bezoekers bekeken ook