Partou Casembrootstraat 58

Partou Casembrootstraat 58 is een Kinderdagopvang gelegen aan Casembrootstraat 58 in IJmuiden.

Deze tekst beschrijft de buitenschoolse opvang Partou Casembrootstraat 58 in IJmuiden. Ze bieden kleinschalige opvang waar kinderen diverse activiteiten kunnen doen, zoals koken, knutselen en buitenspelen. Ze halen kinderen op van OBS De Vliegende Hollander en St Franciscus. De buitenschoolse opvang is geopend op schooldagen tot 18.30 uur en tijdens vakanties en studiedagen van 07.30 tot 18.30 uur. Er is parkeergelegenheid in de buurt. Er is een app beschikbaar waarmee ouders op de hoogte kunnen blijven van de activiteiten van hun kinderen. Er is een rekentool beschikbaar om de netto kosten van kinderopvang te berekenen.

Meer informatie over Partou Casembrootstraat 58 in IJmuiden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van IJmuiden? Bij Partou Casembrootstraat 58 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Casembrootstraat 58 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Casembrootstraat 58 is een Kinderopvang gelegen aan Casembrootstraat 58 in IJmuiden. Ideaal dus als je in de omgeving van IJmuiden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Casembrootstraat 58 in IJmuiden

Wil je weten wat Partou Casembrootstraat 58 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Casembrootstraat 58 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Casembrootstraat 58? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Casembrootstraat 58 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Casembrootstraat 58

Bezoekers bekeken ook