Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen bso de Kinderburcht

Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen bso de Kinderburcht is een Naschoolse opvang gelegen aan Burchtlaan 7 in Axel.

De Kinderburcht is een buitenschoolse opvang (bso) gevestigd in basisschool 'De Warande' in Axel. De bso heeft 2 grote groepsruimtes en een ruime hal, en maakt ook gebruik van de gymzaal. De natuurtuin is een grote trots, met een zandbak, wilgenwigwam, tuintje, struiken en bomen. Er is ook een groot schoolplein waar kinderen kunnen spelen. Binnen zijn er aparte ruimtes voor jongere en oudere kinderen, met speelhoeken, een loungehoek en een computerhoek. De opvang vindt plaats in een huiselijke sfeer waar kinderen zichzelf kunnen zijn en kunnen ontspannen. Er wordt veel aandacht besteed aan sporten, spelen en knutselen. Er wordt gewerkt met een vast team van pedagogisch medewerkers om een band op te bouwen met de kinderen. Op Facebook worden foto's gedeeld van activiteiten en er is de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen.

Meer informatie over Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen bso de Kinderburcht in Axel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Axel? Bij Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen bso de Kinderburcht kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen bso de Kinderburcht geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen bso de Kinderburcht is een Kinderopvang gelegen aan Burchtlaan 7 in Axel. Ideaal dus als je in de omgeving van Axel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen bso de Kinderburcht in Axel

Wil je weten wat Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen bso de Kinderburcht te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen bso de Kinderburcht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen bso de Kinderburcht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen bso de Kinderburcht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Naschoolse opvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen bso de Kinderburcht

Bezoekers bekeken ook