Kinderdagverblijf Dolletje Fijn

Kinderdagverblijf Dolletje Fijn is een Kleuterschool gelegen aan Stephensonstraat 20 in IJmuiden.

Kinderdagverblijf Dolletje Fijn is een kleinschalige en professionele organisatie die streeft naar huiselijkheid en persoonlijke aandacht. Ze bieden kinderopvang van hoge kwaliteit in een sfeervol ingericht kinderdagverblijf in IJmuiden. Het kinderdagverblijf richt zich op de wensen en behoeften van ouders en kinderen en biedt een uitdagende speel- en leeromgeving. Communicatie met ouders is belangrijk en het beleid wordt afgestemd op de wensen van ouders. Kinderdagverblijf Dolletje Fijn heeft verschillende voordelen, zoals de laagste uurprijs, ruime openingstijden, warme maaltijden en het ontbreken van extra kosten voor luiers en voeding. Daarnaast is er deskundig personeel en een ruime buitenspeelplaats. Ouders zijn positief over Dolletje Fijn en ervaren het als een knusse en persoonlijk betrokken opvang. Het kinderdagverblijf organiseert leerzame activiteiten en biedt ruimte voor de ontwikkeling van kinderen. Het contactgegevens van Dolletje Fijn zijn te vinden op hun website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Dolletje Fijn in IJmuiden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van IJmuiden? Bij Kinderdagverblijf Dolletje Fijn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Dolletje Fijn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Dolletje Fijn is een Kinderopvang gelegen aan Stephensonstraat 20 in IJmuiden. Ideaal dus als je in de omgeving van IJmuiden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Dolletje Fijn in IJmuiden

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Dolletje Fijn te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Dolletje Fijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Dolletje Fijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Dolletje Fijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Dolletje Fijn

Bezoekers bekeken ook