Kinderdagverblijf Duimelijn (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Duimelijn (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Bloemstede 4 in Maarssen.

Kinderdagverblijf Duimelijn is gelegen in Maarssenbroek, in de wijk Bloemstede, vlakbij basisscholen De Wilde Wingerd en de Zilvermaan. Het kinderdagverblijf heeft een babygroep en twee verticale groepen voor kinderen van 0-4 jaar. Daarnaast is er ook een VE-peutergroep genaamd Bloesem, die ondersteuning biedt aan kinderen met een taalachterstand. Er zijn twee buitenspeelruimten aanwezig, waarvan één een uitdagende speelruimte heeft. Ook is er een speellokaal voor slecht weer en wordt er gewerkt met het totaalprogramma Uk & Puk, waarbij thema's behandeld worden die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Het kinderdagverblijf biedt ook online inschrijvingen aan, heeft een eigen pedagogisch beleid en wordt jaarlijks geïnspecteerd door de GGD. Daarnaast zijn er positieve ervaringen van ouders te lezen op de website. Het adres van het kinderdagverblijf is Bloemstede 4 in Maarssen, en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot 18:30 uur, behalve op erkende feestdagen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Duimelijn (Kind & Co) in Maarssen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Maarssen? Bij Kinderdagverblijf Duimelijn (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Duimelijn (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Duimelijn (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Bloemstede 4 in Maarssen. Ideaal dus als je in de omgeving van Maarssen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Duimelijn (Kind & Co) in Maarssen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Duimelijn (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Duimelijn (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Duimelijn (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Duimelijn (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Duimelijn (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook