Kinderdagverblijf Bambini BV

Kinderdagverblijf Bambini BV is een Kinderopvang gelegen aan Overdam 8 in Amsterdam.

Bambini is een kinderopvangorganisatie met twee vestigingen in Buitenveldert, Amsterdam Zuid en Amstelveen. Ze bieden kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Het doel van Bambini is om kinderen te stimuleren in hun totale ontwikkeling en ze een veilige en huiselijke omgeving te bieden. Ze bieden zowel reguliere kinderopvang als buitenschoolse opvang aan en staan bekend om hun mondiaal en open karakter. Bambini voldoet aan strenge wettelijke eisen op het gebied van hygiëne, brandveiligheid en pedagogisch beleid. Ze hebben een vergunning als kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang en worden jaarlijks gecontroleerd door de GGD en de Brandweer. Bambini heeft een ongevallenverzekering met volledige dekking voor medewerkers en kinderen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Bambini BV in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kinderdagverblijf Bambini BV kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Bambini BV geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Bambini BV is een Kinderopvang gelegen aan Overdam 8 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Bambini BV in Amsterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Bambini BV te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Bambini BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Bambini BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Bambini BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Bambini BV

Bezoekers bekeken ook