Partou Bi-Ba-Bommel

Partou Bi-Ba-Bommel is een Kinderopvang gelegen aan Weergang 7 in Zaltbommel.

Deze tekst gaat over het kinderdagverblijf Bi-Ba-Bommel in Zaltbommel. Het kinderdagverblijf biedt avontuurlijke activiteiten in de natuurlijke tuin, evenals binnenactiviteiten zoals knutselen en boeken lezen. Het kinderdagverblijf heeft 6 groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is mogelijk bij de locatie en ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken. Daarnaast wordt binnenkort het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf gepubliceerd. Er is een rekentool beschikbaar om de kosten van kinderopvang te berekenen. Het kinderdagverblijf werkt volgens de algemene voorwaarden van Smallsteps B.V. en Partou B.V. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf communiceert met ouders via een app en organiseert activiteiten zoals muziek maken.

Meer informatie over Partou Bi-Ba-Bommel in Zaltbommel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zaltbommel? Bij Partou Bi-Ba-Bommel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Bi-Ba-Bommel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Bi-Ba-Bommel is een Kinderopvang gelegen aan Weergang 7 in Zaltbommel. Ideaal dus als je in de omgeving van Zaltbommel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Bi-Ba-Bommel in Zaltbommel

Wil je weten wat Partou Bi-Ba-Bommel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Bi-Ba-Bommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Bi-Ba-Bommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Bi-Ba-Bommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Bi-Ba-Bommel

Bezoekers bekeken ook