Kinderdagverblijf Avonturijn

Kinderdagverblijf Avonturijn is een Kinderopvang gelegen aan De Melkfabriek 1 in Hilversum.

Kinderdagverblijf Avonturijn is gevestigd in de monumentale Melkfabriek en is onderdeel van de brede school. De Melkfabriek is volledig gerenoveerd tot een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal met veel sfeer en speelruimte. Het kinderdagverblijf heeft 3 baby/dreumesgroepen en 2 peutergroepen. De manager van Avonturijn is Monique Vlug. Het kinderdagverblijf is geopend van 07.30 uur tot 18.30 uur. Het registratienummer is 710035159. Voor sluitingsdagen kan er geklikt worden op een link.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Avonturijn in Hilversum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hilversum? Bij Kinderdagverblijf Avonturijn kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Avonturijn geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Avonturijn is een Kinderopvang gelegen aan De Melkfabriek 1 in Hilversum. Ideaal dus als je in de omgeving van Hilversum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Avonturijn in Hilversum

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Avonturijn te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Avonturijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Avonturijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Avonturijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Avonturijn

Bezoekers bekeken ook