Kroostakker SKDD

Kroostakker SKDD is een Kinderopvang gelegen aan Akkerweg 40b in Driebergen-Rijsenburg.

Kinderdagverblijf Kroostakker is onderdeel van Kindcentrum Kroostakker, samen met BSO Steltloper en Chr. Jenaplanschool de Kring. Het kinderdagverblijf heeft 3 groepen en een aangrenzende speelhal waar kinderen van verschillende groepen elkaar kunnen ontmoeten. Er is een babygroep voor kinderen tot 2 jaar en er is ook een gemengde groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Naast de eigen tuin verkennen de kinderen regelmatig de bosrijke omgeving. Er zijn volop beweeg- en muziekactiviteiten die een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de kinderen. Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een rondleiding of bereken de netto kosten en kinderopvangtoeslag. Je kunt je kind ook direct inschrijven. Kinderopvang SKDD biedt erkende kinderopvang in verschillende plaatsen, waaronder Driebergen.

Meer informatie over Kroostakker SKDD in Driebergen-Rijsenburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Driebergen-Rijsenburg? Bij Kroostakker SKDD kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kroostakker SKDD geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kroostakker SKDD is een Kinderopvang gelegen aan Akkerweg 40b in Driebergen-Rijsenburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Driebergen-Rijsenburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kroostakker SKDD in Driebergen-Rijsenburg

Wil je weten wat Kroostakker SKDD te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kroostakker SKDD of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kroostakker SKDD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kroostakker SKDD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kroostakker SKDD

Bezoekers bekeken ook