CompaNanny Schoterbos

CompaNanny Schoterbos is een Kinderopvang gelegen aan Jan Gijzenkade 305C in Haarlem.

CompaNanny Schoterbos is een kinderdagverblijf in Haarlem, gelegen aan de Jan Gijzenkade tegenover het Schoterbos en het Noorder Sportpark. Het kinderdagverblijf is gevestigd in een pand dat gedeeld wordt met het consultatiebureau en een dansschool. Er is een ruime tuin aan de achterkant van het pand voor de peuters en een rustige babytuin. Op deze kleinschalige vestiging biedt CompaNanny Kinderdagverblijf aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Als je geïnteresseerd bent, kun je een rondleiding aanvragen om een volledig beeld van de vestiging te krijgen. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur en de tarieven zijn afhankelijk van het aantal dagen opvang en of je recht hebt op kinderopvangtoeslag. Het LRK nummer is 153925279 en het GGD inspectierapport is beschikbaar om te controleren of het kinderdagverblijf voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Meer informatie over CompaNanny Schoterbos in Haarlem

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Haarlem? Bij CompaNanny Schoterbos kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij CompaNanny Schoterbos geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

CompaNanny Schoterbos is een Kinderopvang gelegen aan Jan Gijzenkade 305C in Haarlem. Ideaal dus als je in de omgeving van Haarlem je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

CompaNanny Schoterbos in Haarlem

Wil je weten wat CompaNanny Schoterbos te bieden heeft? Bekijk dan de website van CompaNanny Schoterbos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CompaNanny Schoterbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CompaNanny Schoterbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. CompaNanny Schoterbos

Bezoekers bekeken ook