Kinderdagverblijf Het Troonkasteel

Kinderdagverblijf Het Troonkasteel is een Kinderdagopvang gelegen aan Meester Rinkstraat 17 in Tiel.

Kinderopvang Het Kasteeltje biedt een leuke en gezonde omgeving voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Het concept "Groene vingers" houdt in dat kinderen kunnen werken in de moestuin en gezond eten wordt gestimuleerd. Er zijn verschillende opvangmogelijkheden, zoals het peuterarrangement Binnenplein en de BSO De Schatkamer en De Troonkamer voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Daarnaast zijn er ook kinderdagverblijven voor kinderen van 0 t/m 4 jaar, waaronder Kinderdagverblijf Het Troonkasteel in Tiel. Het Troonkasteel heeft een mooie buitenruimte en werkt met het VVE programma van Uk en Puk. De kinderopvang streeft naar kwaliteit en vernieuwing, en hecht veel waarde aan persoonlijk contact met ouders.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Troonkasteel in Tiel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tiel? Bij Kinderdagverblijf Het Troonkasteel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Troonkasteel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Troonkasteel is een Kinderopvang gelegen aan Meester Rinkstraat 17 in Tiel. Ideaal dus als je in de omgeving van Tiel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Troonkasteel in Tiel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Troonkasteel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Troonkasteel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Troonkasteel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Troonkasteel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Troonkasteel

Bezoekers bekeken ook