Kinderdagverblijf Fesa

Kinderdagverblijf Fesa is een Kinderopvang gelegen aan Mariëndaal 13 in Amsterdam.

Fesa Kinderdagverblijf is een kinderdagverblijf dat kinderen ondersteunt en begeleidt in hun ontwikkeling. Ze bieden een huiselijke sfeer en verzorging door liefdevolle en vaste leidsters. Bij Fesa krijgen kinderen drie warme maaltijden per dag, verantwoorde tussendoortjes en geselecteerde verzorgingsproducten. Het kinderdagverblijf organiseert thematische activiteiten die passen bij de belevingswereld van de kinderen. Fesa biedt rondleidingen aan voor geïnteresseerde ouders en er is geen wachtlijst. Het contactnummer is 020-737 14 29 en het adres is Mariëndaal 13, 1025 BT Amsterdam.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Fesa in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kinderdagverblijf Fesa kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Fesa geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Fesa is een Kinderopvang gelegen aan Mariëndaal 13 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Fesa in Amsterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Fesa te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Fesa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Fesa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Fesa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Fesa

Bezoekers bekeken ook