Kober

Kober is een Kinderdagopvang gelegen aan in Breda.

Kober is een organisatie die kinderopvang aanbiedt voor ouders die hun gezin willen combineren met werk of studie. Ze hebben verschillende opvangmogelijkheden, zoals kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Bij Kober krijgen kinderen de ruimte om zich op hun eigen tempo te ontwikkelen en te leren door te spelen en samen te zijn met andere kinderen. Via de Ouderapp kunnen ouders dagelijks op de hoogte worden gehouden met foto's en nieuws van de locatie. Voor vragen of hulp kan er contact worden opgenomen met Kober via telefoon of e-mail.

Meer informatie over Kober in Breda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breda? Bij Kober kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober is een Kinderopvang gelegen aan in Breda. Ideaal dus als je in de omgeving van Breda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober in Breda

Wil je weten wat Kober te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober

Bezoekers bekeken ook