Humankind - Kinderdagverblijf Dikkie Dik

Humankind - Kinderdagverblijf Dikkie Dik is een Kinderopvang gelegen aan Grobbendonckpark 45 in Goirle.

Dikkie Dik is een kinderdagverblijf in Goirle dat bekend staat als een vertrouwd adres voor ouders. Ze bieden grote ruimtes waar kinderen zichzelf kunnen zijn en waar altijd iets te doen en te ontdekken is. Ze bieden een scala aan activiteiten en hebben ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het kinderdagverblijf heeft vertrouwde gezichten en streeft ernaar om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact worden opgenomen met Regiokantoor Midden-Brabant. Dikkie Dik maakt deel uit van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Dikkie Dik in Goirle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Goirle? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Dikkie Dik kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Dikkie Dik geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Dikkie Dik is een Kinderopvang gelegen aan Grobbendonckpark 45 in Goirle. Ideaal dus als je in de omgeving van Goirle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Dikkie Dik in Goirle

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Dikkie Dik te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Dikkie Dik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Dikkie Dik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Dikkie Dik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Dikkie Dik

Bezoekers bekeken ook