Partou Oosterlandweg 16

Partou Oosterlandweg 16 is een Kinderopvang gelegen aan Oosterlandweg 16 in Mijdrecht.

Dit artikel gaat over een kinderdagverblijf gelegen in Mijdrecht. Het kinderdagverblijf bevindt zich in een voormalige boerderij en heeft een landelijke ligging, dichtbij een woonwijk en grenzend aan weilanden en een park. De opvang heeft vier groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het GGD-rapport bekijken om te zien hoe het kinderdagverblijf is beoordeeld. Daarnaast kunnen ze het pedagogisch beleid lezen om meer te weten te komen over de opvangdagen en activiteiten. De tarieven voor kinderopvang kunnen worden berekend met behulp van een rekentool. Verder kunnen ouders een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf stuurt foto's en berichtjes via een app naar de ouders om hen op de hoogte te houden.

Meer informatie over Partou Oosterlandweg 16 in Mijdrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Mijdrecht? Bij Partou Oosterlandweg 16 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Oosterlandweg 16 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Oosterlandweg 16 is een Kinderopvang gelegen aan Oosterlandweg 16 in Mijdrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Mijdrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Oosterlandweg 16 in Mijdrecht

Wil je weten wat Partou Oosterlandweg 16 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Oosterlandweg 16 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Oosterlandweg 16? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Oosterlandweg 16 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Oosterlandweg 16

Bezoekers bekeken ook