Kinderopvang LIEF

Kinderopvang LIEF is een Kinderopvang gelegen aan Ganker 5 in Nibbixwoud.

Kinderopvang LIEF biedt kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang aan in Nibbixwoud. Het kinderdagverblijf heeft drie groepen, namelijk de Goudstaafjes, de Diamantjes en de Boefjes. De buitenschoolse opvang vindt plaats in de Gildehal en heeft twee stamgroepen, genaamd Groep Flink en Groep Stoer. Voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een rondleiding kan contact worden opgenomen via het invullen van gegevens op de website. Het e-mailadres voor algemene informatie is info@liefkinderopvang.nl. De adresgegevens van de locaties zijn te vinden op de website.

Meer informatie over Kinderopvang LIEF in Nibbixwoud

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nibbixwoud? Bij Kinderopvang LIEF kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang LIEF geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang LIEF is een Kinderopvang gelegen aan Ganker 5 in Nibbixwoud. Ideaal dus als je in de omgeving van Nibbixwoud je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang LIEF in Nibbixwoud

Wil je weten wat Kinderopvang LIEF te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang LIEF of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang LIEF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang LIEF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang LIEF

Bezoekers bekeken ook